Nu är sommaren äntligen här och värmen har återvänt till Sverige vilket innebär att badsäsongen är i full gång. Badmodet varierar från år till år och detta är vår trendspaning på färger och mönster som kommer pryda våra kroppar på stranden under sommaren 2022. 

Rosa
Färgen rosa har kommit och gått genom åren men gör nu en comeback i pastellfärger. Här hittar vi bikini och baddräkt i de allra skäraste rosa till mer subtila och ljusa nyanser. Utöver att vara en fantastisk sommarfärg är det bevisat att färgen rosa väcker våra inre känslor av glädje och optimism. Så varför inte bära en rosa bikini i sommar och stråla på stranden?

Lavendel
Lavendel, precis som syrenblomman har en ljuslila nyans vi förutspår kommer pryda många vackra kvinnor på stranden denna sommar. Denna romantiska lila passar verkligen alla åldrar och ser fantastisk ut ihop med en gyllene semesterbränna. Denna pastellfärg ger oss inte bara sommarkänslor utan tar oss också tillbaka i tiden till till de sprudlande 80 och 90-tals modet. Man får alltså en känsla av att vara på stranden i Miami även om du bara semestrar hemma denna sommar. 

Svart
Svart kommer alltid att vara en klassiker, och som man säger kan man aldrig gå fel med den lilla svarta. Det här gäller såklart även på stranden med en bikini eller en baddräkt. Färgen är tidlös och variationerna inom badmodet är ändlös. Visste ni att svart var en av de allra första färgerna att användas av konstnärer trots att den ansågs vara en icke-färg? Bara detta talar ju för det fantastiska med denna härliga färg. 

Mint
Mintgrön är en härlig nyans vi verkligen tror kommer få lov att ta plats i badmodet denna säsong. Alltifrån tydlig mint till pistasch kommer att dyka upp mer inom badmodet. Den gröna färgen signalerar liv och Harmoni och passar därför perfekt en stranddag.

Ljusblå
Denna nyans, precis som den svarta färgen är en tidlös klassiker inom badmodet och det kan aldrig bli fel med en ljusblå bikini eller baddräkt. Du kan se den pryda badkläder i Sverige men även såklart på de europeiska stränderna i Grekland, Spanien eller Italien. En perfekt färg på bikinin att ta med sig på semestern. Det är även bevisat att den blåa färgen får oss att känna känslor av sinnesfrid och lugn och är inte detta verkligen känslan man vill förkroppsliga på stranden? 

Blommigt
Blommigt och mönster hör inte bara hemma på kvinnor på stränderna i Los Angeles eller Rio utan passar även oss här i norr. I år ser vi tydligt att de blommiga mönstren har fått ta plats på marknaden och pryda världens vackra kvinnor när de tar sig ett dopp i det blå.

Dessa är de färger vi tror kommer att få ta plats denna säsong inom badmodet och visste du att du kan finna alla dessa härliga färger hos oss här på Salt & Sand. 

 Läs även: Medelhavspärlan på Österlen

Kommentarer (0)

Alla kommentarer måste godkännas av skribent innan de publiceras.

Saker att göra för att förlänga sommaren

Publicerad av Louise Nicklasson

Vi är inne i augusti månad och sommaren börjar lida mot sitt slut. Fler och fler är tillbaka på jobbet efter semestern och barnen börjar i skolan. Dags att komma...

Trend alert: Så stylar du dina träningskläder

Publicerad av Louise Nicklasson

Det är ett vanligt missförstånd att träningskläder bara är till för att bäras på gymmet. Vi vågar faktiskt påstå det motsatta. Med rätt fit, material och passform blir dina träningskläder lika användbara...

Positioner för yoga du kan utföra vart du vill

Publicerad av Louise Nicklasson

I det här inlägget kommer vi att tipsa om av olika positioner som ligger till följd av vårt tidigare inlägg: Fördelar med Yoga & varför vi älskar det. Nu när semester och sommar står på...

Fördelar med yoga & varför vi älskar det

Publicerad av Louise Nicklasson

Sommaren är här och då är det många som under sin semester vill varva ner, släppa stressen från vardagens måsten och bara koppla av och bli zen med kropp och...